Hønsefoder og andet fjerkræsfoder til hobby og erhverv

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev Kommune i det nordlige jylland sælger vi hønsefoder og andet fjerkræsfoder til landbrug og private hønseejere. Vi har forskellige former for hønsefoder, og det er alt sammen af høj kvalitet. Vores fokus er hønsenes trivsel og velbefindende.

Vi forhandler alt fra startfoder til ordinært hønsefoder

Vi har hønsefoder og andet fjerkræsfoder i form af startfoder og voksefoder. Derudover har vi tilskudsfoder. Der er tale om fuldfoder, hvor der er tilsat alle nødvendige vitaminer og mineraler.

Hønsefoderet er sammensat, så det opfylder de særlige næringsbehov, som en hønsebesætning har behov for, men høns har forskellige behov, og derfor forhandler vi også æglægningsfoder og kyllingefoder. Derudover har vi hønsefoder, som er velegnet til både hobbybesætninger og landbrugsbesætninger samt alle andre former for hønsehold.

Kontakt os gerne for at bestille dit nye fjerkræsfoder

Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om priser og om selve foderet, eller hvis du ønsker at bestille hønsefoder eller andet fjerkræsfoder til din hønsebesætning. Du kan ringe til os på telefon 98 86 10 22 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til os på mail@flauenskjoldkorn.dk.