Hundefoder med fokus på hundens trivsel

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev Kommune i det nordlige jylland forhandler vi hundefoder til private og erhverv. Alt vores hundefoder af naturligvis af højeste kvalitet, og det bliver udvalgt med henblik på hunden og hundens trivsel.

Kvalitetskontrollerede råvarer i vores hundefoder

Vores hundefoder kommer fra Henne Pet, og det er med laks. Det giver samtidig en flot pels og en pænere afføring. Det vigtigste er dog hundens trivsel og velbefindende.

Der er tale om fuldfoder, som er rigt på de vigtige omega-3- og omega-6-fedtsyrer. Derudover indeholder det alle de essentielle aminosyrer. Vores hundefoder er endvidere afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne. Det sikrer en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov, og det gælder især proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler.

Der er et højt indhold af lakseolie, hvor alle ingredienser er ekstruderet efter de mest skånsomme metoder. Dermed kan lakseoliens gode egenskaber overføres til foderet. Disse proteiner har en høj optagelighed og er samtidig letfordøjeligt.

Hundefoderet er udelukkende sammensat af kvalitetskontrollerede råvarer, og det er fremstillet uden brug af konserveringsmidler, ligesom der heller ikke er tilsat kunstige farve- og smagsstoffer.

Vi har også kvalitets hvalpefoder og Pemmikan energibar til brugshunde og digegivende hunde.

Kontakt os for at bestille fuldfoder til din hund

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores fuldfoder fra Henne Pet. Du kan også ringe til os, når du vil bestille hundefoder af høj kvalitet. Du kan ringe til os på telefon 98 86 10 22 for at bestille foder, eller du kan skrive til vores e-mail, som er mail@flauenskjoldkorn.dk.