Hundefoder med fokus på hundens trivsel

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev Kommune i det nordlige jylland forhandler vi hundefoder til private og erhverv. Alt vores hundefoder af naturligvis af højeste kvalitet, og det bliver udvalgt med henblik på hunden og hundens trivsel.

Kvalitetskontrollerede råvarer i vores hundefoder

Vores hundefoder kommer fra Henne Pet, og det er med laks. Det giver samtidig en flot pels og en pænere afføring. Det vigtigste er dog hundens trivsel og velbefindende.

Der er tale om fuldfoder, som er rigt på de vigtige omega-3- og omega-6-fedtsyrer. Derudover indeholder det alle de essentielle aminosyrer. Vores hundefoder er endvidere afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne. Det sikrer en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov, og det gælder især proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler.

Der er et højt indhold af lakseolie, hvor alle ingredienser er ekstruderet efter de mest skånsomme metoder. Dermed kan lakseoliens gode egenskaber overføres til foderet. Disse proteiner har en høj optagelighed og er samtidig letfordøjeligt.

Hundefoderet er udelukkende sammensat af kvalitetskontrollerede råvarer, og det er fremstillet uden brug af konserveringsmidler, ligesom der heller ikke er tilsat kunstige farve- og smagsstoffer.

Vi har også kvalitets hvalpefoder og Pemmikan energibar til brugshunde og digegivende hunde.

Dyrefoder i sække

Hos Flauenskjold Korn forhandler vi foder i sække til: Heste, køer, grise, geder, får og vildfugle. Vi har også fuglekugler

Hønsefoder og andet fjerkræsfoder til hobby og erhverv

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev Kommune i det nordlige jylland sælger vi hønsefoder og andet fjerkræsfoder til landbrug og private hønseejere. Vi har forskellige former for hønsefoder, og det er alt sammen af høj kvalitet. Vores fokus er hønsenes trivsel og velbefindende.

Vi forhandler alt fra startfoder til ordinært hønsefoder

Vi har hønsefoder og andet fjerkræsfoder i form af startfoder og voksefoder. Derudover har vi tilskudsfoder. Der er tale om fuldfoder, hvor der er tilsat alle nødvendige vitaminer og mineraler.

Hønsefoderet er sammensat, så det opfylder de særlige næringsbehov, som en hønsebesætning har behov for, men høns har forskellige behov, og derfor forhandler vi også æglægningsfoder og kyllingefoder. Derudover har vi hønsefoder, som er velegnet til både hobbybesætninger og landbrugsbesætninger samt alle andre former for hønsehold.

Vi har ligeledes forskellige tilbehørsprodukter til fjerkræ, som bl.a. foderautomater, vandtårne, spande osv.

Strøelse fra Flauenskjold Korn

Hos Flauenskjold Korn sælger vi kvalitetsstrøelse til konkurrencedygtige priser, vores store sortiment dækker bla. over

Strøelse til heste, marsvin, kaniner, etc.

Spåner og træpiller.

Kontakt os gerne for at bestille foder.

Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om priser og om selve foderet. Du kan ringe til os på telefon 98 86 10 22 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til os på mail@flauenskjoldkorn.dk.