Træpiller, træbriketter og brænde

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev Kommune nær Hjørring og Frederikshavn sælger vi træpiller og træbriketter til private og erhverv. Vi importerer vores træpiller fra Sverige, vores træbriketter fra Rusland og vores brænde fra Letland.

Kontakt os gerne på telefon 98 86 10 22 eller på e-mail mail@flauenskjoldkorn.dk for at bestille.

Træpiller med et højt energiindhold

Vi garanterer for kvaliteten af vores træpiller, og derfor bliver de afhentet, og du får pengene retur, hvis du er utilfreds.6&8mm

Vores træpiller har et højt energiindhold. Træpillerne på henholdsvis 6 og 8 millimeter har et energiindhold på 4,8 MWh pr. ton. Desuden har de et meget tilfredsstillende askeindhold på maksimalt 0,5 %, og vandindholdet er på blot 6-9 %.

8 millimeter anvendes primært i pillefyr, og 6 millimeter anvendes primært i pilleovne.

Træpillerne leveres på paller med 56 sække á 16 kilo.

 

 

 

VarmeFlex er blandt de reneste træpiller

Vores VarmeFlex-træpiller er lavet af den samme slags spån, som strøelse er lavet af. VarmeFlex er møbelspån, der langsomt er nedtørret og dermed bevarer det sin helt lyse farve. Det er vel nok de reneste træpiller på det danske marked.varmeflex

Energiindholdet er på cirka 4200 kcal/kg og 4,8 MWh pr. ton. Vandindholdet er cirka 7,5 %, og svovlindholdet er maksimalt 0,04 %. Pillerne er ikke så lange.

 

Gode træbriketter i superhøj kvalitet

Vi forhandler endvidere træbrikker fra Rusland. De er i høj kvalitet, og de leveres på hele paller, men kan afhentes i pakninger af 10 kilo.

Tørt kvalitetsbrænde til brændeovne

Vi har naturligvis også traditionelt kvalitetsbrænde til brændeovne. Der er tale om tørt træ, og det kan blandt andet være ask eller birk fra Letland. Træbrændet leveres i brændetårne.

 

 IMG_0097

IMG_0039 

 

IMG_0098