Græsfrø til græsplæner og moderne planteavl

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev i det nordlige jylland har vi et bredt udvalg af græsfrø i høj kvalitet. Vores frø kommer fra Yara og Mollerup mølle, og det bliver tilpasset i samarbejde med vores kunder og landbrugets rådgivere, således det lever op til moderne planteavl.

Vi råder og vejleder gerne om vores udvalg af græsfrø

Vi har alle slags græsfrø på vores store lager. Det kan være til villahaver, grønne fællesarealer, plantager og professionelle landbrug. Vi har frø til korn og marker, som vi kan levere løst eller i sække af 40 kilo. Det kan endvidere være til plænegræs, eller det kan være korn til pleje af vildt.

Vi giver gerne råd og vejledning om vores frøprodukter, hvis du er usikker på, hvad der er bedst, og hvordan du bør så. Vi vejleder om alt fra private græsplæner til professionelle plantager og landbrug. Vi leverer gerne i hele Jylland, men du er også velkommen til at hente selv.

Kontakt os for at høre mere om vores sædekorn

Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores store udvalg af forskelligt sædekorn. Du kan ringe på telefon 98 86 10 22 for at bestille græsfrø og for at få vejledning. Eller du kan sende os en e-mail på mail@flauenskjoldkorn.dk.