Gødning til haver, parker, plantager og landbrug

Hos Flauenskjold Korn i Brønderslev Kommune i det nordlige jylland forhandler vi gødning fra både Yara og Mollerup mølle, som er i høj kvalitet. Alt gødning er tilpasset i samarbejde med landbrugets rådgivere og naturligvis vores kunder. Derved møder gødningen alle krav til moderne planteavl.

Vi er lagerførende i alt fra havekalk til gødning

Vi har et større udvalg af gødning i vores store lager, herunder havegødning og havekalk.Thy kalk Derover har vi andre former for gødning til haver, parker, plantager og landbrug, som vi sælger løst, i sække eller i bigbags. Vi leverer gerne i hele Jylland, men du er også velkommen til at hente selv.

Vi råder og vejleder gerne, hvis du er i tvivl om den rette sammensætning eller det rette gødningsprodukt. Det kan være lige fra din græsplæne til en omfattende frugtplantage eller en større kornmark.
Kontakt os for at høre om vores gødningsprodukter

Du kan kontakte os for at høre mere om vores store udvalg af gødningsprodukter og for at få råd og vejledning. Du kan også bestille gødning. Du kan ringe på telefon 98 86 10 22 for at bestille eller drøfte nærmere. Du kan også sende en e-mail til mail@flauenskjoldkorn.dk.